Legoland vakantiehuisje

LEGO stimuleert creativiteit, en daarmee ook de fantasie van de gebruiker. Zij stellen zich een land voor dat volledig uit LEGO bestaat, daar waar LEGO echt is. Om te voorzien in de behoefte van de gebruikers ontwierp het Deense merk een land dat volledig in het teken staat van LEGO, LEGOland. LEGOland moest de LEGO droomwereld van de gebruiker worden, met attracties, en  en een miniatuur wereld opgebouwd van LEGO.

LEGOland

De droomwereld werd voor het eerst in 1968 geopend in Billund, Denemarken. De wereld was compleet, met LEGO-treinen waarin je door het park vervoerd wordt en een LEGO-auto's waarin de bezoekers zelf kunnen rijden. De grote publiekstrekker was de mini LEGO-wereld, hierin zijn vele internationaal bekende gebouwen nagebouwd met LEGO. Ook zijn er vliegtuigen, monumenten en woonwijken nagebouwd met LEGO.

LEGOland discovey center

De droomwereld van LEGO bevindt zich niet alleen buiten, maar ook binnen. De LEGOland discovery centers zijn overdekt en bieden daarom de ultieme LEGO ervaring bij slecht weer! De LEGOland discovery centers zijn kleiner dan de LEGOland parken, maar zijn kwalitatief net zo goed. Er zijn 10 LEGOland discovery centers wereldwijd. Zij bevinden zich in Duitslans, Verenigde Staten, Verenigde Koninkrijk, Japan en Canada.

Vakantiehuisje boeken

Niet ieder land beschikt over een LEGOland park. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans heeft om het park te bezoeken, beschikt LEGOland over verschillende mogelijkheden om bij de parken te verblijven. Zo is het mogelijk om een kamer te boeken in het thematische LEGOland Hote, maar u kunt ook een eigen vakantiehuisje boeken in de buurt van LEGOland. U kunt dan het land naar keuze selecteren en daar een vakantiehuisje boeken met een goede verbinding naar LEGOland!

Block Store
Lego game 2
Duplo apps
Internet Toys
LEGO video games
LEGO stickers vervangen
Liesjes Houten Speelgoed
Lego game 1