LEGO Friends producten

In de prachtige omgeving van de LEGO-stad Heartlake city wonen vijf LEGO vriendinnen, samen vormen zij een hechte club vriendinnen. Ze zien elkaar dagelijks en maken beleven iedere dag nieuwe avonturen. Hun wereld is even avontuurlijk als deze vriendelijk is. De groep vriendinnen is anders dan de normale LEGO stad bewoners, maar zijn goed te combineren. Samen noemen zij zich de LEGO Friends.

Speciaal voor meisjes

Ondanks dat LEGO interessant is voor zowel jongens als meiden, is er behoefte aan een LEGO soort speciaal voor meisjes. De jongens hebben ook een eigen LEGO-soort, namelijk LEGO technic. De LEGO Friends serie maakt gebruik van vriendelijke kleuren en richt zich grotendeels op mode. Waar de normale LEGO poppetjes altijd een shirtje en een broek dragen dragen de LEGO Friends ook kleding als topjes, rokjes en jurkjes. Ook de schoenen van de Friends wijken sterk af. Normaal hebben LEGO poppetjes geen schoenen, maar de LEGO Friends hebben verschillende schoenen van laarzen tot open schoenen.

Verschillende sets

De sets van de LEGO Friends lopen sterk uiteen. Van huizen, boten en stranden tot auto's, winkels en cafeetjes. Door de verschillende sets te combineren kan de hele LEGO Friends wereld worden nagebouwd. Jij bepaalt dan welke avonturen de dames van LEGO Friends gaan meemaken! Hoe het ook went of keert. De wereld van LEGO Friends is een gezellige gemeenschap waarin de dagen gevuld worden met huisdieren, shoppen, vriendinnen en uitgaan!

Grote populariteit

De LEGO Friends serie is mateloos populair en is tot op de dag van vandaag verkrijgbaar bij vrijwel elke winkel of webshop die LEGO verkoopt. De grote populariteit heeft er toe geleid dat  LEGO friends ook toegankelijk zijn op de de computer en Nintendo! De sets worden nog regelmatig aangevuld met nieuwe sets die het verhaal eindeloos maken!

Lego game 2
Legoland vakantiehuisje
LEGO stickers vervangen
Block Store
Internet Toys
Duplo apps
LEGO cars themablokken
DUPLO en motoriek