Lego apps

Waar wij de opkomst van de mobiele telefoon ons nog goed kunnen herinneren wordt de huidige generatie alweer geboren met de smartphones en tablet naast de wieg. Het is dan ook niet vreemd dat veel speelgoed merken ook voorzien in speelgoed voor op deze platformen. De Ipad en Smartphone is op dit moment voor vele al een speelgoed soort op zichzelf. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd om ook op deze platformen bereikbaar te zijn middels apps en websites. Zo zijn ook apps van LEGO en DUPLO!

LEGO apps

Een voorbeeld van een LEGO app is LEGO Juniors Create & Cruise. De app is bedoeld voor kinderen tussen van vier tot zeven jaar. Er kunnen pakketten gekozen worden die vervolgens digitaal in elkaar gezet kunnen worden, dichter bij de echte LEGO ervaring kom je niet! In de app wordt niet geadverteerd, kan niets gekocht worden en kan ook niet doorgeklikt worden naar een website. Hierdoor is de applicatie veilig om je kinderen mee te laten spelen.

Verkrijgbaarheid

Iedereen moet met LEGO kunnen spelen en daarom zijn LEGO apps verkrijgbaar voor allerlei verschillende besturingssystemen. De belangrijkste zijn Android en OSX hiermee zijn de apps te downloaden op de grote meerderheid van de tablets. Ook Windows 8 wordt ondersteund. Het is dus mogelijk om de LEGO app te downloaden op praktisch alle platformen.

LEGO Friends producten
Legoland vakantiehuisje
DUPLO en motoriek
Lego game 3
De Grote Speelgoedwinkel
Duplo apps
Lego game 2
Lego game 1