LEGO games

Met LEGO beleef je elke keer nieuwe avonturen en dat geldt ook voor de vele LEGO games die op het internet toegankelijk zijn. Ze zijn er in alle soorten en maten en er is altijd wel een game die het uiterste vergt van jou prestatie! Natuurlijk zijn alle games voorzien van de LEGO formule die ervoor zorgt dat de spellen speelbaar zijn voor jongens en meisjes. Daarbij blijven ze mateloos interessant om te spelen doordat het vrijwel altijd fantasie vergt.

Online LEGO beleving

LEGO heeft over de jaren een sterke naam opgebouwd, dat zorgt er ook voor dat er veel van het merk verwacht wordt. LEGO fans moeten dus ook fan zijn van de LEGO spellen. LEGO zet de LEGO beleving dan ook door in alle platformen. De belangrijkste elementen van LEGO zitten in alle games verwerkt namelijk het bouwen de blokjes en de bekende poppetjes. Een LEGO-fan kan gegarandeerd genieten van de talloze games.

Eindeloos speelplezier

De games van LEGO hebben talloze vormen. Deze gaan van strategie tot racen en van schaken tot vrij rondlopen. Hiermee is het zeker dat jou favoriete spel bestaat in LEGO vorm! Daag jezelf uit of neem het op tegen je vrienden! LEGO gaat nooit vervelen en de LEGO games ook niet! Je beleeft eindeloos speelplezier met de beste LEGO games zoals bijvoorbeeld het race spelletje LEGO racer die in de meeste gevallen gratis op internet gespeeld kunnen worden!

Drie games

Op Playdeal voorzien we je graag van alle informatie op bouwblokken speelgoed. Daar horen ook games bij! Je ziet het goed, ook bij Playdeal kun je je favoriete LEGO games spelen! We hebben voor jou een selectie van games gemaakt die je zeker een keer geprobeerd moet hebben! Zij zijn door ons getest en zijn daarom allemaal even interessant! Kijk of je ook online net zo kan genieten van LEGO met onze LEGO games!

Artikelen

Lego game 1

LEGO Racer is een 2D racegame waarin je het opneemt tegen een digitale tegenspeler. Druk op het pijltje naar boven om gas te geven en stuur over de baan om de objecten te ontwijken. Als je te veel objecten raakt raakt je auto beschadigd en daalt je maximum snelheid. Verbeter jou score tijden en versla de tegenstander! LEGO racers is vrij moei

Lees meer...

Lego game 2

Lego CrossTown Craze is een spel voor echte coureurs! Jouw doel is om als eerste over de finishlijn te scheuren. Alleen dán mag je door naar de volgende ronde! Hoe race jij in deze stoere Lego-auto's? Lukt het jou om te winnen van je tegenstanders? Je hoeft maar drie rondes te winnen om kampioen te worden, probeer het nu!

Lees meer...

Lego game 3

In het spel LEGO Hulk ben jij voor een dag de Hulk! Kun jij het aan om de LEGO Hulk te zijn? De  Lego Hulk is namelijk niet te stoppen! Kom niet op zijn pad, want alles wordt omver gesmeten! Blijf alert en let goed op tijdens deze game, er zijn een aantal gevaarlijke hindernissen! Speel gratis de LEGO Hulk. Kun jij de uitdaging aan?

Lees meer...

LEGO Friends producten
Liesjes Houten Speelgoed
Duplo apps
Internet Toys
Lego apps
Block Store
LEGO cars themablokken
Lego game 2